Algemene informatie

  • behandelkamer
  • fitness

Welkom bij Sanavit Fysiotherapie Groesbeek

Sanavit is een praktijk voor fysiotherapie, medische fitness en revalidatie. Wij behandelen mensen met lichamelijke klachten. Bij Sanavit werken fysiotherapeuten met specialisaties in de manuele fysiotherapie en de sportfysiotherapie. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. U kunt ook bij ons terecht voor revalidatie na een operatie, met longklachten of andere chronische aandoeningen.

In onze medische fitness ruimte kunt u onder begeleiding van een fysiotherapeut werken aan uw herstel. Centraal in de behandeling staat een oefenprogramma gericht op verbetering van uw klachten.

Sanavit is gevestigd in het Resort De Zeven Heuvelen, vlakbij Nijmegen. Sanavit beschikt over verschillende behandelkamers en een ruime medische trainingsruimte.

Bevindt u zich in de regio Nijmegen of Groesbeek kom dan zeker eens kijken. Wij zijn makkelijk bereikbaar en hebben géén wachtlijst.

Fysiotherapeutische behandelingen binnen Sanavit komen voor vergoeding via uw verzekeraar in aanmerking.

Verwijzing

Voor fysiotherapeutische behandelingen kunt u met of zonder verwijzing van uw arts bij Sanavit terecht.

Klachtenregeling

Natuurlijk doen u en uw fysiotherapeut er alles aan om de behandeling en het contact zo prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat u ontevreden bent of een klacht heeft. Bijvoorbeeld over de behandeling of over de manier waarop uw fysiotherapeut of een praktijkmedewerker met u omgaat. De meest eenvoudige en snelste manier is om uw klacht rechtstreeks te bespreken met ons. U kunt samen overleggen hoe de klacht is ontstaan en hoe het probleem opgelost kan worden. Soms blijkt het om een misverstand te gaan.

Wanneer u nadere vragen heeft of er niet uitkomt, is het mogelijk om de klachtenfunctionaris telefonisch te benaderen. Neem hiervoor contact op met KNGF Ledenvoorlichting via 033-467 29 29. (Ma t/m vr 8.30 – 17.00 uur).

Tevens is het mogelijk uw klacht via een klachtenformulier in te dienen bij de klachtenfunctionaris van het KNGF. Hoe dit te werk gaat kunt u vinden op de volgende website: kwaliteit van de zorg.