Fysiotherapie

Sanavit Fysiotherapie

De fysiotherapeutische behandeling start met een intake en een lichamelijk onderzoek.  Er wordt een fysiotherapeutische diagnose gesteld waarna u uitleg krijgt over de mogelijke behandeling. Veelal bestaat de behandeling uit mobilistatie van spieren en gewrichten. De behandeling kan worden ondersteund met een specifiek oefenprogramma gericht op verbetering van uw klachten.

Specifieke situaties:

  • behandeling thuis
  • na een operatie
  • medical taping
  • sportblessures

De oefeningen die u van onze fysiotherapeut krijgt voorgeschreven kunt u bij ons in de praktijk in een aparte trainingsruimte uitvoeren. Hier krijgt u ook advies over eventuele andere oefeningen.

De fysiotherapeuten, werkzaam bij Sanavit, zijn gespecialiseerd in manuele therapie, sporfysiotherapie, medical taping en begeleiding bij revalidatie.

Voor fysiotherapeutische behandelingen kunt u met of zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. Indien u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd.

Als u van uw klachten verlost bent maar u wilt toch wat oefeningen blijven doen dan kan onze medische fitness u helpen gezond en klachtvrij te blijven.